KARATOFENE καλοσύνη ΑΘΗΝΑ εκθέτουν τόσο με την Ολυμπία Θεά στη ζωή μου για να θυμηθούμε στο Kensington & Chelsea Royal Borough London UK Είμαι έτοιμος ακόμη και μεταξύ των πιο σημαντικών ζώνη μέσα στο Λονδίνο του Ηνωμένου Βασιλείου θα προτείνει να ανοίξει τις πόρτες mayflies, αυτό, αυτό το βασιλικό χώρας αντιπροσωπεύουν το ίδιο εκτάσεις πολλών https://bolognamybloglagunaloguminaielloluisadankenthank.wordpress.com/

KARATOFENE καλοσύνη ΑΘΗΝΑ εκθέτουν τόσο με την Ολυμπία Θεά στη ζωή μου για να θυμηθούμε στο Kensington & Chelsea Royal Borough London UK Είμαι έτοιμος ακόμη και μεταξύ των πιο σημαντικών ζώνη μέσα στο Λονδίνο του Ηνωμένου Βασιλείου θα προτείνει να ανοίξει τις πόρτες mayflies, αυτό, αυτό το βασιλικό χώρας αντιπροσωπεύουν το ίδιο εκτάσεις πολλών kensingtonaiello.wordpress.com/2015/07/14/568/.

via KARATOFENE καλοσύνη ΑΘΗΝΑ εκθέτουν τόσο με την Ολυμπία Θεά στη ζωή μου για να θυμηθούμε στο Kensington & Chelsea Royal Borough London UK Είμαι έτοιμος ακόμη και μεταξύ των πιο σημαντικών ζώνη μέσα στο Λονδίνο του Ηνωμένου Βασιλείου θα προτείνει να ανοίξει τις πόρτες mayflies, αυτό, αυτό το βασιλικό χώρας αντιπροσωπεύουν το ίδιο εκτάσεις πολλών kensingtonaiello.wordpress.com/2015/07/14/568/.

 

99567-004-8052F390

 

147880-004-960CEFDC
KARATOFENE  καλοσύνη  ΑΘΗΝΑ εκθέτουν τόσο με την Ολυμπία Θεά στη ζωή μου για να θυμηθούμε στο Kensington & Chelsea Royal Borough London UK

Είμαι έτοιμος ακόμη και μεταξύ των πιο σημαντικών ζώνη μέσα στο Λονδίνο του Ηνωμένου Βασιλείου θα προτείνει να ανοίξει τις πόρτες mayflies, αυτό, αυτό το βασιλικό χώρας αντιπροσωπεύουν το ίδιο εκτάσεις πολλών τετραγωνικών χιλιομέτρων και είναι η παλιά ανάκληση τα ερείπια σε ρωμαϊκά ερείπια, αυτή η περιοδεία θα προωθηθεί, η σημασία να εξηγήσει 4 το όνομά μου σε επώνυμο και τη δυναστεία σφραγίδα μου, αυτό το έφερε από τα διορθωτικά μέτρα ελονοσία KARAT OFENE ΑΘΗΝΑ τελευταία σήμερα να υποτάξει το ίδιο αυτό το ταξίδι και να μην λαμβάνουν τα φαντασιακά παλιές διαδρομές που sine οι μεγάλοι μύθοι, όπως η Αθηνά και Ολυμπία συντείνουν σε φόρμα, τόσο οι αιώνιοι ρόλους αθωώσει παρατηρήσει ο αιώνιος διαδοχικά γεννήθηκε στις πρεμιέρες Primordials γεγονότα που είδε την ανθρώπινη ζωή ήταν, αυτές οι προσωπικότητες ιδανικά όταν ήταν ακόμα εσωτερική Αθηνών και της Ελληνικής ασκηταριά, σήμερα και από τη γέννησή μου, αρχής γενομένης από το μου ψυχής και την πνευματική παρέμεινε το σώμα μου, έτσι μου αρέσει να ανακαλύψετε σας, να διασχίσει το σπασμένο κάτι, μπορώ να σας πω ένα υποθετικό δίοδο έτσι ώστε να κατανοήσουν το κάρμα για την Ένωση και το επώνυμο, καθώς και το εμβληματικό σφραγίδα και την οικογένεια στην ουσία είπε ότι η σωματική σωματίδια χούμο πλανήτη του είδους παράγουν το γνωστό αποτύπωμα της στιγμής για το πρώτο σχηματισμό του πυρήνα, ήταν η αρχική οδήγησης, η ζωή δωρίσει σε θανάσιμο μου βάση της ύπαρξής μου και συνολικά το πρώτο πρόγονος μου, έτσι αυτό το ταξίδι είναι η συμμόρφωση με τις διάφορες ερωτήσεις σχετικά με την rebus της καταγωγής μου, ίσως, τώρα δέχεται εγγενή ιδιαίτερη σημασία ήρθε μου το φως, και ως εκ τούτου, περνά μέσα από πολλά ονόματα μου, τώρα έχω καταλάβει πολλά επεισόδια δεδομένου ότι παρουσιάζουν, όλα γύρω σε συντονισμό με τον πυρήνα της προσωπικής μου όνομα, γιατί αυτό το θέμα, θα ήθελα να προχωρήσουμε μαζί σας, ένας σταυρός αρχικά μου Ελληνικής βήματα πέτυχε πολλά χρόνια πριν

Κυρίες και κύριοι, για να μπορείτε Αθηνά Ολυμπία, τα δύο αναπόσπαστα μέρη του χαρακτήρα μου, επανενωθεί στο εσωτερικό του Kensington Place, σε συμβίωση με τους εσωτερικούς ονοματολογία αφήνοντας KARAT OFENE Αθήνα

Kensington and Chelsea,

116299-004-B05D650E 18794-004-9D53A2EE 18541-004-BC5E32AA 18536-004-D5F7C32E 18522-004-F38EE47E

Λονδίνο: 10η έκδοση απόδοση, γ. 1900 Inc.] Royal Borough

στο κέντρο του Λονδίνου, Αγγλία, μέρος της ιστορικής κομητεία του Middlesex. Βρίσκεται στη βόρεια όχθη του Τάμεση στα δυτικά της πόλης του Westminster. Η Borough of Kensington και Chelsea, η οποία αποτελεί μέρος του κομψού West End του Λονδίνου βρίσκεται σε κατ ‘εξοχήν οικιστικό χαρακτήρα και περιέχει ένα βασιλικό παλάτι και τις πρεσβείες των διαφόρων χωρών. Η παρούσα συνοικία ιδρύθηκε το 1965 από τη συγχώνευση της περιοχής της Τσέλσι με την Royal Metropolitan Borough of Kensington, του οποίου η Royal Charter το 1901 είχε δοθεί καλύπτει τομείς όπως η Βόρεια Κένσινγκτον, το Notting Hill, Kensington, Knightsbridge επιπλωμένα (εν μέρει), Brompton, Earls Court, West Brompton και Τσέλσι. Το όνομα Τσέλσι (Celchyth, 789 CE), Kensington (Chenesitun, 1086), και το Notting Hill (Knottynghull, 1356) είναι ίσως η καταγωγή αγγλοσαξονικό.

Κατά το Μεσαίωνα το αρχοντικό της Τσέλσι πραγματοποιήθηκε στο Αβαείο του Γουέστμινστερ. Με τη διάλυση των μοναστηριών στην δεκαετία του 1530, ο Henry VIII κατασχέθηκαν το αρχοντικό, μαζί με τον Sir Thomas More έκπτωση, και το έδωσε στην τελευταία σύζυγό του, Catherine Parr. Στα μέσα της δεκαετίας του 1700 η Τσέλσι ήταν η παραγωγή της Τσέλσι πορσελάνη είναι γνωστή, και η περιοχή της Ranelagh ήταν ένα δημοφιλές κέντρο διασκέδασης στα τέλη του 1700.

Kensington and Chelsea: Victoria and Albert Museum

Το Παλάτι του Κένσινγκτον, εξακολουθεί να κατοικείται από τα μέλη της βασιλικής οικογένειας, ήταν αρχικά ένα αναγεννησιακό κτήριο.

116299-004-B05D650E 18541-004-BC5E32AA 18522-004-F38EE47E

βασίλισσα Victoria, ήταν πιο σημαντικά κτίρια γεννήθηκαν το 1819, η Κοινοπολιτεία Ινστιτούτο (1962) και το διεθνούς φήμης Μουσείο Φυσικής Ιστορίας, το Μουσείο Επιστημών (η οποία απορροφά το Γεωλογικό Μουσείο) και το Μουσείο Βικτωρίας και Αλβέρτου. Earls Court Exhibition Hall (1937) είναι ένα τεράστιο οπλισμένο σκυρόδεμα καλύπτονται 12 εκτάρια (5 στρέμματα) γης. Επίσης είναι αξιοσημείωτο Σπίτι της Carlyle (1708), στο σπίτι του και ιστορικός συγγραφέας Thomas Carlyle και η σύζυγός του Jane Ουαλίας Carlyle? Τσέλσι Παλιά Εκκλησία, η οποία συνδέθηκε με τον Sir Thomas More το 1500? ο επιζών πτέρυγα Holland House (17ος αιώνας)? και Linley Sambourne Σπίτι, ένα βικτοριανό αρχοντικό, στην οποία η οθόνη της συσκευής από τον 19ο αιώνα, τα έπιπλα και Punch Κινούμενα σχέδια από συνονόματό του.

Μεταξύ των τοπικών γκαλερί, το Orangerie και το Ice House, κτίρια που κάλυπτε αρχικά Holland House.

Η Leighton House Museum και Art Gallery είναι γνωστή για περίτεχνα Αραβικά Hall του (1870) και εμφανίζει του βικτωριανής τέχνης. Συλλογές για την ιστορία της βρετανικής στρατιωτικής δεδομένου ότι το 1485 είναι στο Εθνικό Πολεμικό Μουσείο,
ο οποίος είναι επίσης μια εκτενή βιβλιοθήκη αναφοράς. Η έδρα του το Εθνικό Ινστιτούτο Καρδιάς και Πνευμόνων Ινστιτούτο (ιδρύθηκε το 1946) είναι στο δήμο? ήταν υπό τον έλεγχο του Πανεπιστημίου του Λονδίνου Imperial College of Science, Technology, Medicine τοποθετούνται (στο Westminster) το 1995.

Οι δημόσιοι χώροι αποτελούν σημαντικό πρωτεύουσα του καντονίου, αν και καλύπτουν μόνο ένα μικρό μέρος της περιοχής. Καλοκαίρι μπαλέτου και όπερας παραγωγές στο Opera Holland Park, ένα χώρο στάθμευσης των ερειπίων του Holland House αντ ‘αυτού. Στη νοτιοανατολική γωνία της περιοχής είναι Ranelagh Gardens και το Βασιλικό Νοσοκομείο Λόγοι Νότια (χώρος για την Chelsea Flower Show).

Το νότιο τμήμα του δήμου ήταν ένας δημοφιλής προορισμός για τους καλλιτέχνες, συγγραφείς, μουσικούς και μποέμ, ανεβείτε στο ακίνητο τιμές άρχισαν στη δεκαετία του 1970 και του ’80. Κάποιοι προσκολλώνται ακόμα στις όχθες του ποταμού απαθανάτισε σε κατοικίες στο Joyce Cary μυθιστόρημα στόμα του αλόγου (1944). Σύνδεση του νομού με τη νότια όχθη του Τάμεση είναι Albert Bridge (άνοιξε το 1873), η Chelsea Bridge (1934-1937 ξαναχτίστηκε) και Battersea Bridge (1890), το οποίο αντικατέστησε το απεικονίζονται σε πίνακες του James McNeill Whistler και JMW Turner γραφική ξύλινη κατασκευή.

Η οικονομία του Κένσινγκτον και Τσέλσι θα καθοδηγείται από τον τομέα των υπηρεσιών, με στόχο την μπουτίκ, καταστήματα με αντίκες, τα μπαρ και τα ξενοδοχεία των Kings Road, Kensington High Street και το Knightsbridge (Harrods του χώρου και άλλα καταστήματα). Η ετήσια Notting Hill Carnival είναι μία πολύ δημοφιλής εκδήλωση της Καραϊβικής μεταναστών στην περιοχή, ιδίως του οργανωμένου Trinidadians. Περιοχή 4,7 τετραγωνικά μίλια (12 χλμ ²). Ποπ. (2001) 158919? (2011) 158649ου

20325-004-F856329A 79767-004-71090ECC

Ολυμπία βρίσκεται κοντά στη δυτική ακτή της χερσονήσου της Πελοποννήσου στη Νότια Ελλάδα, 10 μίλια (16 χιλιόμετρα) εσωτερικά από το Ιόνιο Πέλαγος, κοντά σε ένα σημείο όπου ο Αλφειός (Αλφειός), και Cladeus (Κλάδιος) ποταμοί συναντιούνται. Περιβάλλεται από ειδυλλιακό τοπίο, αποτελούμενο από χαμηλά, δασώδεις λόφους που εναλλάσσονται με χωράφια, είναι εξαιρετικής πολιτιστικής σημασίας του αρχαιολογικού χώρου της Ολυμπίας. Είχε χαρακτηριστεί ως Μνημείο Παγκόσμιας Πολιτιστικής Κληρονομιάς της UNESCO το 1989.

99567-004-8052F390
Αθηνά, επίσης ορίσει Αθηνά,
Varakion
της αρχαίας ελληνικής θρησκείας, ο προστάτης της πόλης, θεά του πολέμου, τις τέχνες, και ο πρακτικός λόγος που προσδιορίζονται από τους Ρωμαίους με Minerva. Ήταν ουσιαστικά αστικών και πολιτισμένη, η αντίθεση σε πολλά σημεία από την Άρτεμη, τη θεά της φύσης. Η Αθηνά ήταν πιθανώς μια προελληνική θεά και αργότερα υιοθετήθηκε από τους Έλληνες. Αλλά η ελληνική οικονομία, σε αντίθεση με τους Μινωίτες, ήταν σε μεγάλο βαθμό τις στρατιωτικές έτσι ώστε η Αθηνά, διατηρώντας τις προηγούμενες λειτουργίες σπίτι τους, ήταν μια θεά του πολέμου.

 

KARATOFENE ATHENA mit Olympia Güte in meinem Leben so freizulegen, um in Kensington & Chelsea Königliche Gemeinde London UK erinnern Aiello Maria Luisa Antonietta Olimpia kensingtonaiello.wordpress.com/2015/07/14/568/.

KARATOFENE ATHENA mit Olympia Güte in meinem Leben so freizulegen, um in Kensington & Chelsea Königliche Gemeinde London UK erinnern Aiello Maria Luisa Antonietta Olimpiahttp://karatofenesantantoniodittaaiellovincenzofrancesco.wordpress.com/.

via KARATOFENE ATHENA mit Olympia Güte in meinem Leben so freizulegen, um in Kensington & Chelsea Königliche Gemeinde London UK erinnern Aiello Maria Luisa Antonietta Olimpiahttp://karatofenesantantoniodittaaiellovincenzofrancesco.wordpress.com/

KARATOFENE ATHENA mit Olympia Güte in meinem Leben so freizulegen, um in Kensington & Chelsea Königliche Gemeinde London UK erinnern Aiello Maria Luisa Antonietta Olimpia kensingtonaiello.wordpress.com/2015/07/14/568/.

via KARATOFENE ATHENA mit Olympia Güte in meinem Leben so freizulegen, um in Kensington & Chelsea Königliche Gemeinde London UK erinnern Aiello Maria Luisa Antonietta Olimpia kensingtonaiello.wordpress.com/2015/07/14/568/.

KARATOFENE ATHENA mit Olympia Güte in meinem Leben so freizulegen, um in Kensington & Chelsea Königliche Gemeinde London UK erinnern Aiello Maria Luisa Antonietta Olimpia

Ich bin etwa einmal zwischen den meisten großen Zone im Inneren des London UK hindeutet Sie die Eintagsfliegen Türen zu öffnen, ist es, diese königliche Land selbst Weiten für viele Quadratkilometer und zu repräsentieren die alte erinnern die Überreste zu Römer Ruinen, diese Rundfahrt gefördert werden, um die Bedeutung zu erklären meiner 4 Namen auch auf meinen Nachnamen und Dynastie Siegel, diese letzte brachte aus KARATOFENE ATHENA Malaria heilmittel, heute diese Reise selbst zu unterwerfen und sich nicht nehmen, um die imaginaries alten Routen, die sine die Großen Mythen als Athena und Olympia förderlich sein  passen, sowohl die ewigen Rollen freisprechen zu merken das sempiternal nacheinander über die Premieren primordials Ereignisse, die Säge geboren des menschlichen Lebens war, diese Ideale Persönlichkeiten, als sie noch interne Athen und Hellenic Einsiedeleien, heute und von meiner Geburt, Ausgang in meiner Seele und meiner spirituellen blieb Körper, so Ich mag mich an euch zu entdecken, zu einem Kreuz die unterbrochene mal etwas, was ich kann Ihnen sagen, eine hypothetische Durchgang so, um das Karma über die Vereinigung und Nachnamen zu verstehen, als auch die emblematische Dichtung und Familie in Essenz erzählt die Korporale Partikel, die von dem Moment um die erste Bildung der Kern Humus Planeten des Genres erzeugen den vertrauten Aufdruck, es war der anfängliche Antrieb, der das Leben in meinem tödlichen Basis meiner Existenz zu spenden und insgesamt der ersten mein Vorfahr, so dass diese Reise wird die Übereinstimmung mit den verschiedenen Fragen über den rebus meiner Herkunft, der vielleicht, jetzt übernimmt eine besondere Bedeutung innewohn mein kam des Lichtes, und so, durch meinen zahlreichen Namen, jetzt habe ich über viele Episoden verstanden passiert da diese Gegenwart, die alle um in Abstimmung mit dem Kern meiner persönlichen Namen, denn dieses Motivs, ich mit Ihnen voranzubringen, einen Quer meine Initialen Hellenic Schritte gelang vor vielen Jahren

Meine Damen und Herren für Sie Athena Olympia, beide Integrale Teile von meinem Charakter, im Inneren des Kensington Place wieder vereint, in Symbiose mit Nomenklatur Verlassen internen KARATOFENE Athens

Kensington und Chelsea,
121188-004-52C59CF6 18541-004-BC5E32AA 18794-004-9D53A2EE
London: 10. Auflage Rendering, c. 1900 Inc.] königlich Stadtgemeinde

in Innen London, England, Teil der historischen Grafschaft Middlesex. Es befindet sich im Nordufer der Themse westlich der City of Westminster. Der Bezirk von Kensington und Chelsea, die Teil des angesagten Londoner Stadtteil West End befindet sich in Charakter überwiegend Wohn- und enthält einen Königspalast und die Botschaften mehrerer Länder. Die vorliegende Stadtteil wurde 1965 von der Zusammenlegung des Bezirks Chelsea mit dem königlichen Metropolitan Stadtgemeinde of Kensington, dessen königliche Charta im Jahre 1901 hatte eingeräumt Es umfasst Bereiche wie North Kensington, Notting Hill, Kensington, Knightsbridge eingerichtet (teilweise) , Brompton, Earls Court, West Brompton und Chelsea. Die Namen Chelsea (Celchyth, 789 CE), Kensington (Chenesitun, 1086), und Notting Hill (Knottynghull, 1356) sind wahrscheinlich der angelsächsischen Ursprungs.

Im Mittelalter der Manor von Chelsea war im Besitz der Westminster Abbey. Mit der Auflösung der Klöster in den 1530er Jahren, Henry VIII beschlagnahmt das Herrenhaus, zusammen mit Sir Thomas More Nachlass, und gab es seiner letzten Frau Catherine Parr. In der Mitte der 1700er wurde Chelsea für die Herstellung von Chelsea Porzellan bekannt ist, und der Bereich der Ranelagh war eine beliebte Unterhaltungszentrum in den späten 1700er Jahren.

Kensington und Chelsea: Victoria and Albert Museum

Kensington Palace, immer noch von Mitgliedern der königlichen Familie bewohnt, ist ein ursprünglich Jacobean Bau.

Königin Victoria war es im Jahr 1819 Weitere wichtige Gebäude geboren sind die Commonwealth Institute (1962) und die international bekannte Natural History Museum, Science Museum (die die Geological Museum absorbiert) und Victoria and Albert Museum. Earls Court Exhibition Hall (1937) ist eine massive Stahlbetonstruktur bedeckt 12 Hektar (5 Hektar) Land. Ebenfalls bemerkenswert sind Carlyles House (1708), der Heimat der Schriftsteller und Historiker Thomas Carlyle und seine Frau Jane Welsh Carlyle; Alte Kirche Chelseas, die mit Sir Thomas More in den 1500er Jahren verbunden war; die überlebenden Flügel Holland House (17. Jahrhundert); und Linley Sambourne House, ein viktorianisches Stadthaus, in dem sich die Einrichtung aus dem 19. Jahrhundert, Möbel und Punsch Cartoons von seinem Namensgeber angezeigt.

116299-004-B05D650E 148745-004-263586C3 123595-004-9054B160

Unter den lokalen Galerien sind die Orangerie und das Ice House, Gebäude, die ursprünglich betraf Holland House.

Die Leighton House Museum and Art Gallery ist bekannt für ihre kunstvollen arabischen Hall (1870) und seine Displays von viktorianischen Technik bekannt. Sammlungen zur Geschichte des britischen Militärs seit 1485 sind in der National Army Museum,
der auch über eine umfangreiche Präsenzbibliothek. Der Hauptsitz des Nationalen Herz- und Lungen Institute (gegründet 1946) ist in der Gemeinde; es wurde unter der Kontrolle der Universität London Imperial College of Science, Technology, Medicine (in Westminster) im Jahr 1995 gelegt.

Öffentliche Freiräume sind ein wichtiges Kapital des Bezirks, obwohl sie nur einen kleinen Teil der Fläche bedecken. Sommer-Ballett und Opernproduktionen bei Opera Holland Park, ein Park-Website durch die Ruinen von Holland House statt. In der südöstlichen Ecke des Bezirks sind Ranelagh Gardens und die Royal Hospital Süd Grounds (Austragungsort der Chelsea Flower Show).

Der südliche Teil der Stadtgemeinde war eine beliebte Adresse für Künstler, Schriftsteller, Musiker und Bohemiens, bis die Immobilienpreise steigen begann in den 1970er und 80er Jahren. Einige klammern sich immer noch zum Flussufer in der Hausboote in Joyce Cary Roman Mund des Pferds (1944) verewigt. Anschließen des Bezirks mit dem Südufer der Themse sind Albert Bridge (eröffnet 1873), Chelsea Bridge (1934-1937 wieder aufgebaut) und Battersea-Brücke (1890), die die in Gemälden von James McNeill Whistler und JMW dargestellt malerischen Holzkonstruktion ersetzt Turner.

Die Wirtschaft von Kensington und Chelsea wird durch den Dienstleistungssektor angetrieben wird, ausgerichtet auf den Boutiquen, Antiquitätenläden, Kneipen und Hotels von Kings Road, Kensington High Street und Knightsbridge (die Website von Harrods und anderen Geschäften). Die jährliche Notting Hill Carnival ist eine beliebte Veranstaltung Karibik Einwanderer in der Region, insbesondere Trinidadians organisiert. Bereich 4,7 Quadrat-Meilen (12 km ²). Pop. (2001) 158919; (2011) 158649.

Olympia ist in der Nähe der Westküste der Halbinsel Peloponnes im Süden Griechenlands gelegen, 10 Meilen (16 km) im Landesinneren vom Ionischen Meer entfernt, in der Nähe einer Stelle, wo der Alpheus (Alfios) und Cladeus (Kladios) Flüsse treffen. Inmitten einer idyllischen Landschaft, bestehend aus niedrigen, bewaldeten Hügeln im Wechsel mit Ackerland, ist von herausragender kultureller Bedeutung der Olympia archäologische Stätte. Es wurde von der UNESCO zum Weltkulturerbe im Jahr 1989 bezeichnet.

79767-004-71090ECC20326-004-510F2D61

ilindos001p1

ilindos001p1

 

Athena, Dinkel auch Athene,
Varakion
in der griechischen Religion, die Stadt Beschützerin, Göttin des 147880-004-960CEFDCKrieges, Handwerk, und der praktischen Vernunft, die von den Römern mit Minerva identifiziert. Sie war im Wesentlichen städtische und zivilisierten, die Antithese in vieler Hinsicht von Artemis, der Göttin der Natur. Athena war wahrscheinlich ein vorhellenischen Göttin und wurde später von den Griechen übernommen. Doch die griechische Wirtschaft, im Gegensatz zu der Minoer, war größtenteils militärisch, so dass Athena, unter Beibehaltung ihrer früheren Hausfunktionen, wurde eine Göttin des Krieges.

 

KARATOFENE ATHENA with Olympia Goodness inside my life expose so to remember in Kensington and Chelsea Royal borough London UK Peter Pan into the PARK Aiello Maria Luisa Antonietta Olimpia kensingtonaiello.wordpress.com/2015/07/14/568/.

KARATOFENE ATHENA with Olympia Goodness inside my life expose so to remember in Kensington and Chelsea Royal borough London UK Peter Pan into the PARK Aiello Maria Luisa Antonietta Olimpia kensingtonaiello.wordpress.com/2015/07/14/568/.

via KARATOFENE ATHENA with Olympia Goodness inside my life expose so to remember in Kensington and Chelsea Royal borough London UK Peter Pan into the PARK Aiello Maria Luisa Antonietta Olimpia kensingtonaiello.wordpress.com/2015/07/14/568/.

KARATOFENE ATHENA with Olympia Goodness inside my life expose so to remember in Kensington and Chelsea Royal borough London UK Peter Pan into the PARK Aiello Maria Luisa Antonietta Olimpia kensingtonaiello.wordpress.com/2015/07/14/568/.

via KARATOFENE ATHENA with Olympia Goodness inside my life expose so to remember in Kensington and Chelsea Royal borough London UK Peter Pan into the PARK Aiello Maria Luisa Antonietta Olimpia kensingtonaiello.wordpress.com/2015/07/14/568/.

 

KARATOFENE ATHENA with Olympia Goodness inside my life expose so to remember in Kensington and Chelsea Royal borough London UK  Peter Pan into the PARK  Aiello Maria Luisa Antonietta Olimpia

 

I am suggesting you to open the ephemera doors, it around once between most great zone inside the London UK , this Royal land itself expanses for many square km and to represent the ancient remember the vestiges about Romans ruins , this itinerary promoted to explain the meaning of my 4 names also to my surname and dynasty seal, this last  brought from KARATOFENE ATHENA malaria remedy  ,   today this trip itself subjugate and itself does take as to suit the imaginaries old routes which to conduce sine the greats myths as Athena and Olympia , both to absolve  the eternal roles to memorize the sempiternal succession about the firsts primordials events which had saw born the human life, those ideals personages than they  remained  still internal Athens and Hellenic hermitages , today, and from my birthing, exit inside my soul and my spiritual body, so I like me address you to discover , a cross the interrupted times  something that I may tell at you, a hypothetical passage  so to understand the karma about the union of name and surname , as also the emblematic seal and family essence narrated into the corporals particles  which from the moment about the first formation of the nuclear humus planetary of the genre generating the familiar imprint , it was been the initial propulsion who to donate the life at my fatal base of my existence and overall of the first my ancestor , so this travel becomes the accord with the several questions about the rebus of my origins, who perhaps , now to assumes a special significance inherent my came of the light , and so , through mine numerous names , now I have understood about many episodes happened since this present , which all to be in concert with the core of mine personal names  , for this motif, I advance with you , a cross my initials Hellenic steps succeeded many years ago

18536-004-D5F7C32E 18794-004-9D53A2EE 18541-004-BC5E32AA

Ladies and Gentlemen for you Athena Olympia , both integrals parts of my character ,reunited inside the KENSINGTON PLACE , in symbioses with nomenclature exiting internal  KARATOFENE Athens           

Kensington and Chelsea Royal borough, ,as inside Olympia place , Holland Park and Kensington Garden Peter Pan London, United Kingdom

London: 10th edition rendering, c. 1900 [Credit: Encyclopædia Britannica.] royal borough

in inner London, England, part of the historic county of Middlesex. It occupies the north bank of the River Thames west of the City of Westminster. The borough of Kensington and Chelsea, forming part of London’s fashionable West End district, is predominantly residential in character and includes a royal palace and the embassies of several countries. The present borough was established in 1965 by the amalgamation of the borough of Chelsea with the royal metropolitan borough of Kensington, whose royal charter had been granted in 1901. It includes such areas as North Kensington, Notting Hill, Kensington, Knightsbridge (in part), Brompton, Earl’s Court, West Brompton, and Chelsea. The names Chelsea (Celchyth, 789 ce), Kensington (Chenesitun, 1086), and Notting Hill (Knottynghull, 1356) are probably of Anglo-Saxon origin.

132247-004-39D9C8C7